Over ons

Mijn naam is Kevin Ruhl en sinds 13 augustus 2013 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Flexxconfig Web Solutions.
Al een aantal jaar ben ik bezig om mezelf allerlei programmeertalen aan te leren om daar later iets mee te kunnen gaan doen. Het is begonnen als een uit de hand gelopen hobby, maar ik ben het hobbystadium nu wel ontgroeid en zoek nieuwe uitdagingen. Daarom ben ik naar de Kamer van Koophandel gestapt en heb daar mijn eigen bedrijf Flexxconfig Web Solutions ingeschreven.

Omdat ik vaak hoor over problemen met webshops, heb ik een eigen webshop gebouwd met door mijzelf geschreven software, zodat ook mensen met weinig kennis van computers en programma's ermee kunnen werken. Dit is mijn eerste echt grote project! Nog steeds blijf ik bezig deze verder te verbeteren en uit te breiden. Verder bouw ik ook diverse soorten websites en neem af en toe freelance programmeerwerk aan.

Hiernaast volg ik de opleiding Mediatechnologie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Dat betekent wel dat ik soms wat langer bezig kan zijn aan een opdracht. Maar ik kan hard werken en als zich een probleem voordoet vind ik het leuk om daar mijn tanden in te zetten en het op te lossen, totdat een site er precies zo uitziet en alles werkt zoals u en ik het willen.

Wilt u meer weten? Stuur dan een e-mail of bel me: 06 - 27 38 32 88.

Style Switcher

Predefined Colors

Menu Style

Background Image

Reset